Povezani zapisi:

Podaci zapisa nisu dostupni
 
25 (1-10)
Fizički opisKarta ima izduženi obliks vrlo detaljnim prikazom riječke luke od brodogradilišta (3.maj) do sušačke strane s cestom prema Bakru. Svi natpisi su na mađarskom jeziku.
Inventarni brojKPO-PZ 17975
BazaFundus
rrep
1
Fizički opisNa papiru velikog formata je preslika geodetskog plana luke Rijeka - Bazena Sušak. Plan je napravljen u mjerilu 1:1000.
Inventarni brojKPO-PZ 18840
BazaFundus
rrep
2
Fizički opisNa papiru je crtež planirane obnove luke Kopar. Mjerilo nije naznačeno osim imena autora i naslov u donjem desnom uglu.
Inventarni brojKPO-PZ 18851
BazaFundus
rrep
3
Fizički opisNa papiru je otisnuta kopija crteža koji prikazuje smještaj luke Ika napravljena u mjerilu 1:1000. U donjem desnom uglu je otisnuta tabelica koja se slabije raspoznaje a u nju su upisana imena inženjera autora, te naziv.
Inventarni brojKPO-PZ 18897
BazaFundus
rrep
4
Fizički opisNa papiru je otisnuta preslika crteža koji u mjerilu 1:1000 prikazuje smještaj lučice Mošćenice tj. najvjerojatnije Mošćenička Draga. U donjem desnom uglu otisnuta je tablica u koju su upisana imena autora i ostali podaci o crtežu.
Inventarni brojKPO-PZ 18898
BazaFundus
rrep
5
Fizički opisNa papiru je otisnuta preslika crteža koji prikazuje plan luke Lovran iz 1948. godine, napravljen u mjerilu 1:1000. U donjem desnom uglu otisnuta je tabelica u kojoj su upisana imena autora i ostali podaci.
Inventarni brojKPO-PZ 18899
BazaFundus
rrep
6
Fizički opisNa papiru je otisnuta kopija plana luke Opatija napravljena u mjerilu 1:1000. U donjem desnom uglu je tabelica u kojoj su upisani podaci o autorima.
Inventarni brojKPO-PZ 18900
BazaFundus
rrep
7
Fizički opisPlan riječke luke otisnut na papiru. Označeni su nazivi pojedinih dijelova grada vezanih uz industrijska postrojenja u gradu i luci. U dnu je kompas koji pokazuje orijentaciju karte. Plan je napravljen u mjerilu 1:8000. U donjem desnom uglu je datum i potpis (nečitak). U gornjem lijevom uglu je naveden naslov: Planimetria del porto di Fiume a cura dell'Azienda dei Magazzini generali.
Inventarni brojKPO-PZ 20706
BazaFundus
rrep
8
Fizički opisNa papiru koji je impregniran nacrtan je plan riječke luke. Plan j eočigledno korigiran u nekoliko faza. Prikazuje područje Brajde prije nasipavanja. Zapravo se radi o planu nasipavanja mora od mjesta malog brodogradilišta ispod kapucinskog vrta do skladišta za drva. Prvi upisi su na njemačkom jeziku, zatim olovkom na talijanskom jeziku, te flomasterom na hrvatskom jeziku, s time da je u donjem desnom uglu osoba koja je radila korekcije na hrvatskom potpisana s datumom iz 1958.
Inventarni brojKPO-PZ 20707
BazaFundus
rrep
9
Fizički opisNa papiru koji je podijeljen u dva dijela nalazi se plan lučkih postrojenja Rijeke 1943. godine u mjerilu 1:4000. U donjem lijevom uglu je detaljni prikaz grodogradilišta Cantieri navali del carnaro, a u desnom uglu je detaljni prikaz luke za prijenos nafte. U sredini su dvije tablice. U tablici na lijevom papiru su predviđeni upisi oscilacija mora te meteoroloških uvjeta. U drugoj tablici predviđeni su upisi usidravanja tijekom dana. Na pozadini je otisnuto isto.
Inventarni brojKPO-PZ 20721
BazaFundus
rrep
10
25 (1-10)